Menu
Wolverhampton-spiller Matheus Nunes er ønsket av Manchester City. Foto: Bradley Collyer/PA via AP / NTB

Medier: Wolves-stjerne med treningsboikott – vil bli Haaland-lagkamerat

Wolverhampton-spiller Matheus Nunes sier nei til å trene med lagkameratene i håp om å presse gjennom en overgang til Manchester City, melder flere medier.

Av NTB | 28.08.2023 17:24:43

Sport: Sky Sports og The Athletic hevder begge å ha kilder på at portugisiske Nunes ikke stilte på trening verken søndag eller mandag. Årsaken skal være at han vil bytte klubb.

Manchester City skal allerede ha lagt inn et bud på Nunes på rundt en halv milliard kroner, men det avviste Wolves-ledelsen. Prislappen som er satt på portugiseren skal være en god del høyere.

Nunes har kontrakt med Wolverhampton til sommeren 2027 med opsjon på ytterligere ett år. Det gjør at klubbledelsen på Molineux kan kreve en solid sum for 24-åringen.

Wolves satte klubbrekord i overgangssum da Nunes ble hentet fra Sporting Lisboa i fjor sommer. Prisen skal ha vært 42 millioner pund.

Det er ventet at klubbledelsen vil straffe Nunes for ikke å ha møtt opp på trening de to siste dagene.

Overgangsvinduet i England stenger fredag kveld. Dermed har ikke City-ledelsen all verdens med tid på å få overgangen i boks.

Manager Pep Guardiola skal ønske å forsterke stallen som følge av at Kevin De Bruyne har pådratt seg en ny langtidsskade. Belgieren kan være uaktuell for spill fram til i februar neste år.

(©NTB)