Menu
Thiago fikk til sammen 46 landskamper for Spania. Her i aksjon mot Sverige i 2019. Foto: Anders Wiklund / TT / NTB

Medier: Thiago Alcântara legger opp som fotballspiller

Den spanske midtbanespilleren Thiago Alcântara (33) har bestemt seg for å legge opp. Det får The Athletic informert fra nære kilder av Thiago.

Av NTB | 07.07.2024 17:23:08

Sport: Nyheten ble først meldt av fotballjournalisten Fabrizio Romano på X. The Athletic får også opplyst at Thiago gir seg som fotballspiller.

Thiago fikk i sommer beskjed om at han ikke fikk spille videre for Liverpool, etter fire år i klubben. Nå har han bestemt seg for å legge opp.

Spanjolen legger bak seg en veldig merittert karriere, med totalt elleve ligatitler med Barcelona og Bayern München. Skadeplager har dessverre vært en stor verkebyll gjennom stort sett hele hans karriere.

Thiago fikk sin debut i Barcelona i 2009, etter flere år i klubbens beryktede La Masia-akademi.

Thiago ble sett på som arvtakeren til Barcelona-stjernene Xavi og Andres Iniesta, men etter fire sesonger på katalanernes A-lag, gikk ferden videre til Bayern München, der han ble gjenforent med Pep Guardiola.

Etter sju sesonger i Tyskland, med sju strake ligatitler, ble Thiago klar for Liverpool sommeren 2020. Midtbanespilleren imponerte tidlig i Liverpool-karrieren, før skader nok en gang kom i veien for spanjolen.

(©NTB)

Flere nyheter: