Menu
Kylian Mbappé skal være tilbake på trening. Foto: Lewis Joly / AP / NTB

Mbappé slutter fred med PSG – tilbake på trening

Kylian Mbappé er søndag tilbake på trening med lagkameratene i Paris Saint-Germain, opplyser klubben til flere franske medier.

Av NTB | 13.08.2023 11:54:33

Økonomi og næringsliv: Sportsavisen L’Equipe og RMC er blant dem som melder at Mbappés retur til treningsfeltet er et resultat av positive samtaler mellom spissens team og klubbledelsen den siste tiden.

«Etter svært konstruktive og positive diskusjoner mellom Paris Saint-Germain og Kylian Mbappé før Lorient-kampen, er spilleren tilbake på trening i morges», er en ikke navngitt kilde i PSG sitert på av L’Equipe.

Også nyhetsbyrået AFP har fått den samme uttalelsen fra storklubben.

Ifølge avisen skal PSGs styreleder Nasser al-Khelaïfi holde samtaler med Mbappé senere søndag.

Franskmannen nekter å signere en forlengelse av PSG-kontrakten han sitter på. Den utløper neste sommer. Da kan han gå gratis til en ny arbeidsgiver.

Real Madrid har lenge vært ansett som hans foretrukne reisemål. PSG ønsker på sin side å selge franskmannen nå og få inn en betydelig overgangssum for spilleren som kostet klubben rundt to milliarder i 2017.

Paris Saint-Germain måtte nøye seg med 0-0 mot Lorient i ligaåpningen lørdag kveld. Etterpå nektet trener Luis Enrique å svare på spørsmål om Mbappé-sagaen.

– Jeg har ingenting å si om den saken. Jeg fortalte dere allerede i går hva jeg synes om den, sa trener Enrique.

Mbappé satt på tribunen lørdag sammen med nyervervelsen og landsmannen Ousmane Dembélé.

Overgangssagaen rundt spissen har ledet til voldsom uro rundt PSG ved inngangen til en ny sesong. Bedre blir ikke situasjonen av at en annen superstjerne, brasilianske Neymar, synes å være på vei vekk. Saudi-Arabia kan bli neste stopp.

Det samme gjelder for øvrig for den italienske midtbanestjernen Marco Verratti.

Mbappé har den siste tiden ligget i en høyprofilert kontraktsstrid med arbeidsgiveren sin. Utfallet har virket uvisst.

Fredag uttalte spanjolen at han håper en løsning kan bli funnet.

(©NTB)

Flere nyheter: