Minnesota Wilds Matt Boldy mottar gratulasjoner etter å ha satt inn 2–0 i starten av annen periode mot Ottawa Senators. Minnesota vant kampen 3–2. Foto: Matt Krohn / AP / NTB

Mats Zuccarello og Minnesota Wild vant mot Ottawa Senators

Mats Zuccarello og Minnesota Wild var nær ved å rote bort seieren etter å ha ledet med to mål mot Ottawa Senators, men vant til slutt 3-2.

Av NTB | 03.04.2024 04:53:14

Sport: Minnesota Wild ledet etter første periode etter scoring av Mason Shaw, mens Matt Boldy doblet hjemmelagets ledelse før minuttet var spilt av midtperioden.

Men gjestene fra Ottawa sørget for balanse i regnskapet ved Drake Betherson og Jakob Chychrun. Begge scoringene kom i overtallsspill.

Men det var likevel Minnesota Wild som stakk av gårde med alle poengene. Vinni Lettieris scoring etter 13 minutter av tredjeperiode sørget nemlig for hjemmeseier, 3-2.

Zuccarello fikk i alt 19 minutter og 19 sekunder på isen for Minnesota.