John Arne Riise måtte se Avaldsnes tape 1-2 hjemme for Åsane. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Marerittrekken fortsatte for Riises Avaldsnes – tabelljumbo etter 1-2-tap hjemme mot Åsane

John Arne Riises Avaldsnes gikk for sjuende kamp på rad av banen uten seier da de tapte 1-2 hjemme for Åsane i Toppserien lørdag ettermiddag.

Av NTB | 09.09.2023 16:55:12

Sport: For å finne deres siste seier må vi helt tilbake 10. juni da de vant 1-0 hjemme over LSK Kvinner.

Med lørdagens tap går Avaldsnes ned som tabelljumbo i Toppserien med 14 poeng på 20 serierunder.

Riises jenter fikk imidlertid en drømmestart på kampen da Maria Hovmark headet vertene i ledelsen etter bare ni minutter.

Fire minutter på overtid av førsteomgangen slo imidlertid Åsane knallhardt tilbake da Karen Vistnes slo et innlegg fra om lag 40 meter som duppet ned i stolpen og inn i mål.

26 minutter inn i andre omgang fullførte Katarina Dybvik Sunde snuoperasjonen da hun kriget inn 2-1-målet for Åsane.

Arna-Bjørnar sikret også tre viktige poeng i bunnkampen da de vant 3-0 hjemme over Røa. Rødtrøyene ligger dermed ett poeng over Avaldsnes på tabellen.