John Arne Riise måtte se Avaldsnes tape 1-2 hjemme for Åsane. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Marerittrekken fortsatte for Riises Avaldsnes – Rosenborg opp på tabelltopp

John Arne Riises Avaldsnes gikk for sjuende kamp på rad av banen uten seier da de tapte 1-2 hjemme for Åsane i Toppserien lørdag ettermiddag.

Av NTB | 09.09.2023 18:44:52

Sport: For å finne deres siste seier må vi helt tilbake 10. juni da de vant 1-0 hjemme over LSK Kvinner.

Med lørdagens tap går Avaldsnes ned som tabelljumbo i Toppserien med 14 poeng på 20 serierunder.

Riises jenter fikk imidlertid en drømmestart på kampen da Maria Hovmark headet vertene i ledelsen etter bare ni minutter.

Fire minutter på overtid av førsteomgangen slo imidlertid Åsane knallhardt tilbake da Karen Vistnes slo et innlegg fra om lag 40 meter som duppet ned i stolpen og inn i mål.

26 minutter inn i andre omgang fullførte Katarina Dybvik Sunde snuoperasjonen da hun kriget inn 2-1-målet for Åsane.

Rosenborg tok på sin side over tabelltoppen i Toppserien etter 2-0-seier borte over Lyn.

De måtte imidlertid jobbe hardt for seieren. Det var først etter 48 minutter at Selma Sól Magnúsdóttir satte inn kampens første mål, før innbytter Maria Olsvik satte spikeren i kista 12 minutter før full tid.

Arna-Bjørnar sikret også tre viktige poeng i bunnkampen da de vant 3-0 hjemme over Røa. Rødtrøyene ligger dermed ett poeng over Avaldsnes på tabellen.