Menu
Politiet jobber på stedet der en person døde etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Teisen i Oslo. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Mann siktet for drap på kvinne i Oslo

En kvinne er død etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Teisen i Oslo. En mann er pågrepet og siktet for drap.

Av NTB | 02.06.2023 01:29:00

Politiet fikk melding om hendelsen via AMK. De ble varslet like etter klokka 23.30 torsdag kveld.

– Vi fikk inn melding fra stedet om at en person var skadd. Da vi kom fram, kunne vi konstatere at vedkommende var død, forteller innsatsleder Svend Bjelland til NTB.

– Vi treffer også en person i leiligheten, som jeg nå kan bekrefte er en mann, og han blir pågrepet. Akkurat hva slags rolle han har i dette her, er litt for tidlig å si. Men per nå er han siktet for dette forholdet, for drap, fortsetter innsatslederen.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli opplyser til NTB at pågripelsen gikk udramatisk for seg, og at det er snakk om to voksne personer.

Ifølge Oslo-politiet er den døde en kvinne. Politiet har kontroll på et vitne på stedet.

– Men det er veldig tidlig, så vi kan ikke utelukke at det er flere eller andre personer involvert. Men vedkommende som ble truffet på stedet, er siktet for drap, sier innsatsleder Bjelland.

Han mener det er for tidlig å si noe om relasjonen mellom den døde og den siktede.

– Vi kartlegger blant annet de tingene, forteller Bjelland.

– Men om det er gjenstanden som ble brukt, er for tidlig å si noe om. Vi har heller ikke helt oversikt over hva slags skader den avdøde har, annet enn det som allerede er formidlet – at det er skade etter en skarp gjenstand. Det er så tidlig nå at vi ikke kan utelukke noe, men vi har kontroll på én eller flere gjenstander, sier han.

Per nå er kun én person pågrepet i saken.

Innsatslederen opplyser at politiet har kontroll på «en gjenstand».

Flere nyheter: