Marcus Rashford sørget for 3-3. Like etter ble Amad Diallo helten. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Manchester United slo Liverpool i utrolig drama: – Kommer til å bli snakket om i femti år

På overtid i 2. ekstraomgang sørget Amad Diallo for 4-3 og avansement i FA-cupen etter en heseblesende kamp som hadde det aller meste.

Av NTB | 17.03.2024 19:18:41

Sport: – Det er galskap rundt oss, utbrøt Viaplay-ekspert Lars Tjærnås.

Manchester United lå under 2-3 i ekstraomgangene etter scoring av Harvey Elliott. Marcus Rashford utlignet før innbytteren Diallo ble den store helten.

Angriperen ble sendt i dusjen like etter scoringen da han fikk sitt andre gule kort for å dra av seg trøya.

– Vi har sett en kamp det kommer til å bli snakket om i femti år. Det er en kamp som hadde absolutt alt, sa Tjærnås.

– Folk tror jo ikke det de ser. I hvert fall ikke han, utbrøt Viaplay-kommentator Andreas Toft.

– For et vanvittig drama på overtid. Denne scorer han på åtte-ni av ti ganger, sa Tjærnås.

Alexis Mac Allister og Mohamed Salah brukte tre minutter på å vende til 2-1-ledelse like før pause. Scott McTominay scoret kampens første mål etter ni minutter, og derfra og ut utviklet kampen seg til å bli ikonisk.

I siste sekund i ordinær tid på stillingen 2-2 ble Rashford spilt alene med keeper etter en flott pasning av Christian Eriksen. Først leverte England-spissen et lekkert touch, men avslutningen gikk til side for mål.

Den utskjelte United-angriperen Antony sørget for 2-2 tre minutter før full tid. Vingen har fortsatt til gode å score for de rødkledde i Premier League denne sesongen, men ga United en redningsline her.