Manchester Uniteds Kobbie Mainoo i duell med Real Madrids Rodrygo Silva i nattens treningskamp i USA. Spanjolene vant kampen 2-0. Foto: Michael Wyke/AP/NTB

Manchester United senket av Real Madrids nysigneringer

Et brassespark fra Joselu og en lobb fra Jude Bellingham sørget for at Real Madrid gikk seirende ut av treningskampen mot Manchester United natt til torsdag.

Av NTB | 27.07.2023 04:53:05

Sport: Kampen på NRG Stadium i Texas var bare fem minutter gammel da Jude Bellingham lobbet ballen over Andre Onana i United-buret.

Drøye ti minutter senere hadde Uniteds andre nysignering – Mason Mount – en god mulighet til å skape balanse i regnskapet, men avslutningen fra kort hold gikk rett på Real Madrid-keeperen.

Begge lag hadde sine muligheter før pause, men 1-0 til spanjolene sto seg omgangen ut.

Også etter hvilen skapte begge lag store målsjanser, men igjen var det kun spanjolene som fant veien til nettmaskene.

Joselu, også han en av Real Madrids nyinnkjøpte, leverte et brassespark for historiebøkene da han satte inn 2–0 minutter før kampslutt. Både United og Real Madrid gjorde en rekke bytter i annen omgang..

Også flere Premier League-lag har vært i aksjon natt til torsdag.

Chelsea og Newcastle spilte 1-1. Nicolas Jackson ga Chelsea ledelsen etter 12 minutter, mens Miguel Almirón gjorde 1-1 rett før pause.

Aston Villa vant 2-0 mot Fulham etter mål av Jaden Philogene og Moussa Diaby, mens Crystal Palace tapte 1-2 mot Millonarios fra Colombia. Jake O’Brien skåret for Roy Hodgsons mannskap.

Arsenal møter Barcelona klokken 5 torsdag morgen.