Cole Palmer ble tremålscorer da Chelsea slo Manchester United 4-3 torsdag. Foto: Kin Cheung / AP / NTB

Manchester United klappet sammen – to overtidsmål ga Chelsea 4-3-seier

Cole Palmer ble Chelseas redningsmann med to scoringer langt ut i tilleggstiden i 4-3-dramaet mot Manchester United.

Av NTB | 04.04.2024 23:33:57

Politikk: Den unge engelskmannen fikset først 3-3 fra straffemerket i det 100. minutt, og like etter skjøt Palmer inn vinnermålet via en motspiller.

Seieren var Chelseas første over Manchester United i Premier League siden høsten 2017. Den kan også vise seg å ha ødelagt siste rest av Uniteds håp om å ta seg til mesterligaen neste sesong.

Før overtiden lå Alejandro Garnacho an til å bli bortelagets store helt på Stamford Bridge. Den fotrappe kantspilleren satte inn Uniteds 1-2-redusering og 3-2-mål, mens Bruno Fernandes stanget inn utligningen før pause.

Chelsea ledet med to mål før 20 minutter var spilt. Conor Gallagher styrte tidlig inn 1-0, og Cole Palmer doblet senere på et kontroversielt straffespark.

Marc Cucurella ble tilsynelatende felt av Antony, men TV-bildene viste at Chelsea-backen falt lett.

Den første halvtimen hang ikke Manchester United sammen som lag. Viaplays fotballekspert Tor Ole Skullerud reagerte sterkt på det han så.

– Forsvarsspillet til Manchester United så langt har vært en katastrofe, sa han.

En fæl tversoverpasning fra Moisés Caicedo hjalp United tilbake i kampen. Garnacho snappet opp ballen, gikk på løp og scoret under press. Fem minutter senere headet Fernandes inn 2-2 ved bakre stolpe.