Menu
Antony sendte Manchester United i ledelsen. Foto: Rui Vieira / AP Photo / NTB.

United vant 2-0 borte mot Nottingham Forest

Manchester United sikret tre viktige poeng da de vant 2-0 borte mot Nottingham Forest i Premier League. Antony bidro med mål og assist.

Av NTB | 16.04.2023 19:24:29

Sport: Dermed klatrer «De røde djevlene» opp på 3.-plass på tabellen, tre poeng foran Newcastle som tapte 0-3 borte for Aston Villa lørdag.

– Det var veldig bra. Vi vet det er tøft her. Vi håndterte kontringsstyrken til Forest veldig bra, sa Bruno Fernandes til Sky Sports.

Tottenham, som ligger seks poeng bak på 5.-plass, gikk også på et forsmedelig tap hjemme for Bournemouth. Dermed har rødtrøyene et godt grep om en Champions League-plass til neste sesong.

Kvarteret før full tid satte også Diogo Dalot inn sitt første ligamål for sesongen etter å ha blitt spilt nydelig gjennom av Antony.

– Det var spesielt. Det var også på et viktig tidspunkt i kampen, 2-0 gjorde det mer komfortabelt. Det er alltid spesielt å score for denne klubben, sa Dalot til Sky Sports.

– Det viktigste er at den som erstatter ham gjør en god jobb. Vi er ikke bare elleve spillere. Slikt kan skje. Vi er et av lagene der innbytterne har mest innflytelse, så alle var klare, sa Fernandes.

Fra før hadde de Alejandro Garnacho, Donny van de Beek, Lisandro Martínez, Luke Shaw, Marcus Rashford, Raphaël Varane, Scott McTominay og Tom Heaton på skadelisten.

Manchester United fikk en god start på kampen da Danilo Oliveira gjorde en horribel involvering på egen banehalvdel, som ga Anthony Martial muligheten til å snappe ballen og avslutte på mål. Keylor Navas reddet, men avga en retur som Antony prikket i nettmaskene.

Erik ten Hag har imidlertid massive skadeproblemer og fikk det ikke noe enklere da forrige kamps tomålsscorer, Marcel Sabitzer, skadet seg under oppvarmingen. Dermed fikk Christian Eriksen sin første kamp fra start siden 28. januar.

(©NTB)

Flere nyheter: