Menu
Erik ten Hag fortsetter som Manchester United-manager. Foto: Ian Walton / AP / NTB

Manchester United bekrefter: Erik ten Hag har skrevet ny kontrakt

Manchester United bekrefter at de har valgt å beholde Erik ten Hag som hovedtrener. Nederlenderen ledet klubben til FA-cuptittelen i slutten av mai.

Av NTB | 04.07.2024 12:13:33

Sport: Det bekrefter rødtrøyene fra Manchester i egne mediekanaler. Ten Hag har forlenget kontrakten sin til sommeren 2026.

Ten Hag ble ansatt som klubbens nye hovedtrener etter Ralf Rangnick i 2022, og allerede i debutsesongen brakte han Manchester United tilbake i Champions League med en 3.-plass i Premier League.

Om lag midtveis i sesongen vant klubben ligacupen, deres første tittel på seks år.

Sist sesong var alt annet enn en suksess for nederlenderen. I Premier League endte Manchester United på 8.-plass, deres svakeste tabellplassering i Premier League noensinne. Heller ikke i Champions League eller ligacupen var rødtrøyene i nærheten av suksess.

Kort tid før FA-cupfinalen mot byrival Manchester City i mai hevdet The Guardian at nederlenderen var ferdig uansett utfall av kampen. Rødtrøyene vant oppgjøret 2-1.

De seneste ukene har navn som Thomas Tuchel, Graham Potter, Gareth Southgate og Mauricio Pochettino blitt koblet til Old Trafford, men klubben har landet på å fortsette med Ten Hag.

Ten Hag hadde i en årrekke stor suksess som hovedtrener for Ajax. I 2019 var de sekunder unna å ta seg hele veien til Champions League-finale.

(©NTB)