Chloe Kelly (t.h.) scoret og assisterte da Manchester City vant 2-1 hjemme mot Arsenal. Foto: Nick Potts / PA via AP / NTB.

Manchester City fikk revansj mot Arsenal – Maanum-assist til ingen nytte

Manchester City slo hardt tilbake etter midtukens ligacupexit for Arsenal. Lørdag vant City 2-1 på hjemmebane over London-klubben i den engelske superligaen.

Av NTB | 11.02.2023 16:45:31

Sport: Vertene fikk en tidlig ledelse da Lauren Hemp satte inn 1-0-målet etter bare fire minutter. To minutter før pausen doblet Chloe Kelly, som også hadde assistert det første målet, Citys ledelse.

Kvarteret etter hvilen reduserte Rafaelle for Arsenal etter å ha blitt spilt opp av Frida Maanum.

Det hjalp imidlertid lite da det ble kampens siste mål. City gikk dermed forbi Arsenal og opp på 3.-plass i ligaen.

Det er uhyre jevnt på toppen av tabellen med Chelsea som leder med 31 poeng, mens Manchester United og City følger på 29. Arsenal ligger på 4.-plass med 26 poeng.

Julie Blakstad satt hele kampen på benken for Manchester City.