Messi fikk sin debut for Inter Miami sammen med hans tidligere Barcelona-lagkamerat Sergio Busquets. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB

Mål for Messi i Miami-debuten

Lionel Messis avgjorde i sin debut for Inter Miami, og scoret sitt første mål for klubben på overtid. Kampen endte 2–1 mot Cruz Azul.

Av NTB | 22.07.2023 04:23:46

Sport: Messi satt på benken i første omgang, og fikk først komme på banen i kampens 54 minutt, da fikk han også tildelt kapteinsbindet.

Messi spilte totalt 41 minutter mot den mexicanske klubben i en ligacup-utgave for lag i Nord-Amerika.

Kampens første mål kom fra tidligere Tromsø- og Brann-spiller Robert Taylor, som sendte Inter Miami i ledelsen like før første omgang var unnagjort.

I andre omgang utlignet Uriel Antuna for Cruz Azul.

Det så ut til at kampen kunne ende uavgjort, men på overtid i det 94. minuttet fikk endelig Messi ballen i mål på frispark. Hans første kamp for den amerikanske klubben endte med seier.

Tidligere Barcelona-spiller Sergio Busquets fikk også sin debut for Inter Miami, og kom på samtidig som Messi.

Stadion i Fort Lauderdale, Miami, var utsolgt med 21.000 tilskuere. Messi ble tiljublet som den superstjernen han er. Han ble verdensmester med Argentina i fjor.

Han forlot Paris Saint-Germain etter forrige sesong og skrev under på en 2,5-årskontrakt med Inter Miami.

Ifølge amerikanske medier har Messi en årslønn på cirka 650 millioner kroner.