Menu
Kansas City Chiefs-quarterback Patrick Mahomes var midtpunkt under paraden etter lagets superbowlseier, men feiringen fikk en brå slutt etter en alvorlig skyteepisode i nærheten. Foto: Reed Hoffmann, AP / NTB

Mahomes: – Vi ber for Kansas City

Patrick Mahomes og lagkameratene i Kansas City Chiefs gikk fra jubel til sorg og bekymring etter at seiersparaden ble rammet av en skyteepisode.

Av NTB | 14.02.2024 23:32:02

Sport: Ingen spillere eller andre ansatte i Chiefs ble direkte rammet av skytingen, opplyste byens borgermester Quinton Lucas under en pressekonferanse, men alle ble påvirket. Det viser deres meldinger i sosiale medier.

– Jeg ber for Kansas City, skrev Mahomes på X.

– La oss be for alle ofrene for denne avskyelige handlingen. Be om at legene og førstehjelperne har stødige hender og at alle blir helt bra, skrev forsvarsspiller Drue Tranquill.

En person ble drept og ni såret i skytingen ved Union Station i Kansas City. For tre er tilstanden kritisk, for fem betegnes den som alvorlig.

Byen feiret Chiefs’ superbowlseier over San Francisco 49ers søndag, klubbens annen tittel på rad og tredje på fem år. Mahomes ble møtt med enorm jubel da han lovet å gjøre alt for at klubben blir den første som vinner finalen tre år på rad.

Forsvarskjempen Chris Jones skapte også jubel da han sa at han kommer til å bli i Chiefs selv om han er på utgående kontrakt.

Travis Kelce var i meget godt humør selv om kjæresten Taylor Swift ikke var til stede. Hun har reist til Australia for sin neste konsert.

I 15-tiden lokal tid kom meldingen om skyteepisoden som sørget for en brå stopp for feiringen.

(©NTB)

Flere nyheter: