Bjørn Maars Johnsen scoret sitt tredje mål for Cambuur mot PSV søndag. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Maars Johnsen-mål da PSV knuste Cambuur Leeuwarden

Bjørn Maars Johnsen scoret for Cambuur Leeuwarden da laget tapte 2-5 borte mot PSV Eindhoven i nederlandsk æresdivisjon søndag.

Av NTB | 12.03.2023 19:24:03

Sport: Gjestene fikk en overraskende god start på kampen da Remco Balk sikret 1-0-ledelse etter bare 22 minutter.

Det hjalp imidlertid lite da Xavi Simons, Patrick van Aanholt og Anwar El Ghazi snudde til 3-1 før timen var spilt.

Maars Johnsen reduserte etter 61 minutter, men PSV var overlegne og satte inn både sitt fjerde og femte mål for kvelden signert Fábio Silva og El Ghazi.

Cambuur ligger helt sist på tabellen med bare 16 poeng etter 25 serierunder. Maars Johnsen gjorde overgang til den nederlandske tabelljumboen i januar og har siden notert seg for tre scoringer.