Frida Maanum bidro med mål og assist da Arsenal knuste Aston Villa og tok seg til ligacupfinale. Her jubler hun for en scoring i landslagets nasjonsligaomspill mot Kroatia. Foto: Carina Johansen / NTB

Maanum med mål og assist da Arsenal tok seg til ligacupfinale

Frida Maanum og lagvenninnene i Arsenal herjet med Aston Villa i ligacupsemifinalen og ble finaleklar med 4-0-seier.

Av NTB | 06.03.2024 22:18:07

Sport: Kampen var punktert for godt med Maanums kjempeskudd i krysset som ga 3-0 i det 18. minutt. Stina Blackstenius fullførte sitt hattrick før pause.

Maanum hadde assist på Blackstenius’ første scoring i det 9. minutt. Et drøyt minutt senere doblet svensken ledelsen fra kloss hold.

I det 18. minutt spilte Beth Mead ballen skrått ut til Maanum ved 16-meterstreken, og hennes direkteskudd føk inn i krysset.

Katie McCabe hadde en avslutning i tverrliggeren før Blackstenius fikk sitt tredje mål noen minutter før pause.

Maanum skjøt i mål igjen tidlig i den andre omgangen, men det ble vinket for offside.

Flere mål ble det ikke i kampen. Flere av Arsenal-stjernene ble byttet ut i løpet av den andre omgangen. Maanum gikk av banen rett før slutt.

Torsdag møtes Manchester City og Chelsea i den andre semifinalen. Finalen spilles på Molineux i Wolverhampton 31. mars.