Frida Maanum scoret mot Manchester City. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Maanum bidro med mål og målgivende i snuoperasjon mot Manchester City

Frida Maanum både scoret og leverte en målgivende pasning da Arsenal snudde til 2-1-seier over Manchester City i den engelske superligaen for kvinner søndag.

Av NTB | 02.04.2023 15:34:25

Sport: Maanum kriget først inn en utligning etter 62 minutter. Med et kvarter igjen spilte den norske midtbanespilleren en kort corner til Katie McCabe, som senere banket ballen i mål.

Khadija Shaw ga de lyseblå fra Manchester ledelsen etter fem minutter. Arsenal klatret opp til 2.-plass på tabellen med 38 poeng. Manchester City har like mange poeng, men dårligere målforskjell.

Manchester United leder ligaen med tre poeng, men har spilt én kamp mer enn Arsenal.

Onsdag scoret Maanum et nydelig mål i mesterligaoppgjøret mot Bayern München. Fulltrefferen bidro til at Arsenal tok seg til semifinale i turneringen.

Julie Blakstad ble lånt ut til svenske Häcken fra Manchester City før overgangsvinduet stengte tidligere denne uka. Arsenal møter Everton i neste ligakamp, mens Manchester City tar imot West Ham.

Everton vant 2-1 etter en sen overtidsscoring mot Tottenham søndag. Celin Bizet Ildhusøy startet kampen for de liljehvite fra London, men ble byttet ut etter 77 minutter. Elise Stenevik ble byttet inn etter 89 minutter for Everton.