Álvaro Morata scoret 1-0-målet da Milan slo Lecce fredag. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB

Lynrask måltrippel sendte Milan til tabelltopp i Serie A

Álvaro Morata, Theo Hernández og Christian Pulisic bidro med hver sin scoring da Milan slo Lecce 3-0 og tok over tabelltoppen i Serie A fredag kveld.

Av NTB | 27.09.2024 22:51:24

Sport: Seieren bringer den tradisjonsrike klubben opp på elleve poeng etter seks kamper.

Det tok imidlertid tid før det løsnet ordentlig for Milan fredag.

Etter nesten 40 målløse minutter i Milano, tok det omsider ordentlig fyr på San Siro like før pause. Først scoret Morata 1-0 med et lekkert hodestøt, før Hernandez kontant hamret inn vertenes andre etter en presis pasning fra Rafael Leão.

I det 43. spilleminutt skjøt Tammy Abraham ballen i stolpen, før samme mann ble hindret av Lecces målvakt like etterpå. På det tredje forsøket økte Christian Pulisic Milans ledelse til 3-0. Det ble også sluttresultatet på San Siro etter en målløs annenomgang.

Med ti minutter igjen på klokka ble vertene redusert til ti mann etter at Davide Bartesaghi ble utvist. Det fikk imidlertid ingen konsekvenser for det italienske storlaget.

Lørdag kan Milan bli passert av både Udinese, Juventus og Inter på tabellen.