Luton-spiller Tahith Chong feirer 1-0-scoringen mot Liverpool. Foto: Alastair Grant / AP / NTB

Luiz Diaz reddet Liverpool-poeng under farens kidnappingssak – 1-1 mot Luton

Luton var på vei mot tre poeng mot Liverpool, men Luiz Diaz berget 1-1 på overtid. Det skjedde under kidnappingssaken som har involvert faren.

Av NTB | 05.11.2023 19:32:37

Sport: Diaz headet inn utligningen fem minutter på overtid.

Han hadde på seg en trøye under drakten der det sto «frihet for pappa».

Ti minutter før slutt stormet Luton framover på en strålende kontring. Issa Kabore slo inn på Tahith Chong foran mål som skled ballen i nettmaskene til stor jubel fra hjemmefansen.

– Det var en klassekontring fra «lille» Luton, sa Viaplay-kommentator Nils Johan Semb.

Scoringen holdt likevel ikke til årets første trepoenger på hjemmebane. Det er første gang klubben spiller i Premier League. Sist klubben spilte i den øverste divisjonen var i 1991/92-sesongen.

Lutons nettkjenning kom etter at Liverpool hadde skapt en rekke store muligheter igjennom kampen.

Tolv minutter inn i oppgjøret slo Trent Alexander-Arnold en strålende langpasning opp til David Nuñez. Spissen fra Uruguay tok ned ballen med låret, mens Teden Mengi hang på rett bak. Spissen hamret deretter ballen i tverrliggeren og over.

Nuñez prøvde seg flere ganger underveis i omgangen, men Luton-keeper Thomas Kaminski hadde kontroll. Både Liverpool og Nuñez rullet opp nye store muligheter også etter hvilen.

Den største kom tjue minutter før slutt da en umarkert Nuñez ikke klarte å presse ballen på mål på bakerste stolpe.

Luton møter Manchester United på Old Trafford i sin neste ligakamp, mens Liverpool tar imot Brentford neste søndag. Før den tid skal de rødkledde ut i europaligaoppgjør mot franske Toulouse på torsdag.