Menu
FOTO: Daniel DeNiazi

Lokal mann omkom i campingbrann – politiet ber om tips

Det var en lokal mann i 50-årene fra Sunnhordland som ble funnet død i i en utbrent campingvogn på Sagvåg på Stord natt til lørdag. Nærmeste pårørende er varslet. Stord kommune har nå satt kriseteam

Av tomas | 23.09.2023 11:06:26

Dødsbrann: Det var en lokal mann i 50-årene som ble funnet død i en utbrent campingvogn på Sagvåg på Stord natt til lørdag.

Brannen ble meldt inn til nødetatene klokken 01.17 lørdag natt. Brannen ble meldt slukket klokken 01.34, melder politiet.

– Politiet arbeider ut ifra flere hypoteser, men det er per nå ikke noe som indikerer at det foreligger en straffbar handling i forbindelse med brannen. Det er etablert vakthold på stedet, og kriminalteknikere er varslet, skriver politiet i en pressemelding lørdag morgen.

Mannen er foreløpig ikke obdusert, men politiet har klar formening om at det er en lokal mann i 50-årene som døde i brannen. Politiet har bedt om rettsmedisinsk obduksjon for å klarhet i dødsårsaken.

Stord kommune har nå satt kriseteam for folk som trenger hjelp. De pårørende vil også blir ivaretatt.

Ønsker tips
Sør-Vest politidistrikt er i startfasen av etterforskningen og ber publikum om tips i saken. Politiet ber vitner eller andre som har opplysninger i saken om å ringe 02800.

Årsak til brannen er så langt ikke kjent.

Flere nyheter: