Liverpool spilte uavgjort i sin andre treningskamp før den kommende sesongen. Foto: Philipp von Ditfurth / AP / NTB

Liverpool med målrik treningskamp – Núñez med nye scoringer

Liverpool spilte 4-4 mot tyske Greuther Fürth fra 2. Bundesliga i sin andre kamp i sesongoppkjøringen. Darwin Núñez noterte seg for to mål.

Av NTB | 24.07.2023 15:23:03

Sport: Værproblemer gjorde at kampen ble utsatt med et kvarter, men da den kom i gang var det Jürgen Klopps mannskap som styrte fra start. Luiz Diaz sendte Liverpool i føringen etter 22 minutter.

To minutter etter hvilen presset Greuther Fürth fram et selvmål av James McConnell. Unggutten fikk ballen feilvendt i 16-meteren og spilte den rett i eget nett.

Darwin Núñez satte senere inn både Liverpools andre og tredje mål. Lukas Petkov reduserte til 2-3, før Armindo Sieb sørget for utligningsmålet noen minutter senere. Deretter banket Sieb også inn 4-3-ledelse til Greuther Fürth.

Mohamed Salah scoret ett minutt før slutt og sørget for at kampen endte uavgjort.

Tyske Karlsruher var Liverpools første motstander i sesongoppkjøringen. Da vant de rødkledde fra England 4-2 etter scoringer av Núñez, Gody Gakpo og Diogo Jota (to mål).

Jordan Henderson og Fabinho var blant spillerne som ikke var en del av kamptroppen til mandagens treningskamp. Duoen er ryktet på vei bort.

Liverpool sesongåpner mot Chelsea på bortebane i Premier League.