Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Litt å gjøre for politiet

Det har vært et tyvetall hendelser med ordensoppdrag for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 04.06.2022 06:46:57

Politilogg: Det har vært en forholdsvis rolig natt i politidistriktet. Et tyvetall hendelser med ordens oppdrag hvorav ni personer ble bortvist, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

– To av disse fulgte ikke pålegget, og ble innbrakt i arrest, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Noen forhold med slåssing og forstyrrelse av nattero er også registrert.

Mann i 60-årene ble voldelig

Ved 20-tiden ble en mann i 60-årene satt i arrest og anmeldes for vold og trusler mot politiet i Haugesund. Han oppførte seg også truende mot en vekter utfor et kjøpesenter i byen før politiets ankomst.

Stakk av på MC

Ved 22-tiden stakk en mann på tung motorsykkel av fra en UP-patrulje ved Fagerheim på Karmøy. Hastigheten var høy og sykkelen veltet under forfølgelsen. Han ble tatt med i ambulanse og med ukjent skadeomfang.

Truende etter øl-tyveri

Ved 23.45-tiden rykket politiet ut til området Avaldsnes på Karmøy. En mann i 40-årene ble da tatt hånd om av politiet i en dagligvarebutikk. Han opptrådte verbalt truende når han ble konfrontert angående naskeri av øl. Vedkommende ble innbrakt i arrest og sak er opprettet. Han var i tillegg i besittelse av en farlig redskap. Mannen skal være godt kjent for politiet fra før.

Til «pumping» på sykehuset

En «svært beruset» mann i 20-årene ble funnet ute av stand til å ta vare på seg selv på Indre kai i Haugesund ved 01-tiden. Han ble sjekket opp på legevakten før han ble innlagt til «pumping» på sykehuset.

Drikking på offentlig sted

Ved 01.20-tiden ble det meldt om en ordensforstyrrelse på Indre kai i Haugesund. En mann i begynnelsen av 20-årene ble da stoppet av politiet for drikking på offentlig sted. Han ble bortvist og sak er opprettet.

Fest i båthavna

Ved 03.15-tiden rykket politiet ut til båthavna i Leirvik og dempe festglade personer i en båt. Det var da kommet klage på støy og høy musikk fra beboere i området.

Hjort påkjørt

Ved 06-tiden lørdag morgen ble det meldt om en mulig påkjørt hjortekalv på Raglamyr. Melder beskriver dyret som blodig og dro et bein etter seg. Viltnemnda ble varslet.

Flere nyheter: