Menu
*politi
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB

Litt å gjøre for politiet i natt

Til sykehus etter lekeslåssing, knuste vindu på utested, 120 km/t i 60-sonen, funnet overstadig etter å ha tisset på seg og en rekke tilfeller av ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 26.03.2022 07:04:08

Politilogg: Det var nok å henge fingrene i for politipatruljene på Haugalandet og i Sunnhordland også i natt.

Knuste vindu på utested

En sint og utagerende mann i 30-årene ble forsøkt bortvist fra et utested i Haugesund ved 22-tiden fredag kveld. Han hadde da knust et vindu i en dør. Gutten var åpenbart beruset og ble tatt med i drukkenskapsarresten. Han er også anmeldt for skadeverk.

Kjørte 120 km/t i 60-sonen

En UP-patrulje avholdt fartskontroll på E39 ved Heiane sent i går kveld og utover natten. Da ble en mann stanset kjørende i 120 km/t i 60-sonen. En annen ble målt til 86 km/t.

Flere slagsmål i sentrum

Ved midnatt ble det meldt om slagsmål i sentrum av Haugesund. Den ene part ble da bortvist fra sentrum for resten av natten. Ingen ble skadet.

Ved halv 1-tiden Kom det melding om at en aggressiv mann hadde slått til flere tilfeldige forbipasserende. Mannen ble bortvist fra sentrum, men kom tilbake til sentrum senere på natten. Denne gang ble han anmeldt for ikke å følge politiets pålegg.

Funnet overstadig etter å ha tisset på seg

Senere ble en mann funnet ute av stand til å ta vare på seg selv. Han var overstadig beruset og hadde tisset på seg. Han fikk overnatte i arresten etter en sjekk på legevakten.

En annen mann ble samtidig bortviste fra sentrum av Haugesund på grunn av utagerende oppførsel i beruset tilstand.

Til sykehus etter lekeslåssing

Det ble meldt om slagsmål på Risøybroa i Haugesund ved 03.30-tiden i natt. De to involverte opplyste til politiet at det bare var lekeslåssing som hadde gått litt langt. Den ene mannen måtte legges inn på Haugesund sykehus for behandling.

Flere nyheter: