powergym
Menu
politi

Litt å gjøre for politiet

Bortvisning, råkjøring, beruselse og ufin opptreden. Dette er noe av det politiet har måtte ta seg av i natt.

Av Egil M Solberg | 25.03.2016 08:34:00

Ufin oppførsel
En mann i 20-årene ble bortvist fra Indre kai i Haugesund på grunn av beruselse og ufin opptreden ved 01.20-tiden i natt.

Råkjøring i Vats
Flere vitner kunne fortelle om uvettig kjøring i høy hastighet på E 134 i natt. Da bilføreren passerte Øvre Vats, ble han stanset i en kontroll og målt til å kjøre 94 km/t i 60-sonen. Mannen ble fratatt førerkortet og bøtelagt.

54 kontrollerte
Fem personer ble bøtelagt under en trafikkontroll i Øvre Vats i natt. Kontrollen startet ved 22.15-tiden og ble avsluttet klokken 01.50. I alt ble 54 bilførere stanset. Mannen som ble stanset kjørende i 94 km/t i 60-sonen hadde den høyeste hastigheten i forbindelse med kontrollen.

Bortvist fra utested
En mann i 40-årene ble bortvist fra et utested på Indre kai i Haugesund på grunn av beruselse ved 02-tiden i natt.

Overstadig kvinne
En kvinne i 30-årene ble innbrakt fra sentrum av Haugesund da hun var ute av stand til å ta vare på seg selv ved 04-tiden i natt. Hun fikk overnatte i drukkenskapsarresten etter en kontroll på legevakten.

Hyler og skriker
Ved 06.30-tiden i natt ringte naboer til en kvinne i øvre bydel om at hun hylte og skrek utenfor huset sitt. Bakgrunnen skal ha vært at hun var fortvilet over ikke å komme seg inn da hun hadde mistet nøklene sine. Kvinnen, som er i 50-årene, var sterkt beruset og ble med politiet til legevakten for en sjekk.

– Det har for øvrig vært en rekke mindre oppdrag. Blant annet hadde en taxisjåfør problemer med å få betaling fra en kunde, opplyser operasjonsleder Oddvar Olsen ved Sør-Vest politidistrikt.