Målscorerne Auston Matthews og Nicholas Paul i duell under kveldens kamp mellom Toronto Maple Leafs og Tampa Bay Lightning. Foto: Chris Young /The Canadian Press / AP / NTB

Lillebergs Lightning med sterk borteseier i Canada

Tampa Bay Lightning, med Emil Lilleberg på banen, dro i land en sterk 4-1 seier mot canadiske Toronto Maple Leafs

Av NTB | 04.04.2024 04:03:00

Sport: Etter 1-1 i første periode festet sørstatslaget grepet på isen i Canada i andre periode. Steven Stamkos satte inn 3-1 til gjestene som kunne juble på deres bortetur utenfor statene.

Den første scoringen for dagen kom fra svenske Victor Hedman, som ga for ledelse til Lightning ti minutter inn i første periode. Hjemmelaget utlignet ved Auston Matthews like før periodens slutt.

I andreperiode var Lillebergs Lightning best. Brayden Point satte pucken i nettet før tre minutter var passert. Senere økte nevnte Stamkos til 3-1.

Triumfferden fortsatte for Florida-laget i tredje periode, Nicholas Pauls mål ble kveldens siste. Tampa Bay Lightning vant til slutt 4-1.

Lilleberg noterte seg ikke for noen målpoeng, men fikk 14 minutter og 35 sekunder på isen.