Joshua Roy sto for det siste og avgjørende målet i straffekonkurransen da Tampa Bay Lightning vant på hjemmebane mot Montreal Canadiens. Foto: Jason Behnken / AP / NTB

Lightning og Lilleberg slo Montreal Canadiens 4–3 etter straffekonkurranse

Tampa Bay Lightning stakk av med seieren mot Montreal Canadiens etter straffekonkurranse på hjemmebane. De vant 4–3.

Av NTB | 03.03.2024 04:57:38

Sport: Emil Martinsen Lilleberg fikk 15 minutter og 41 sekunder på isen. Backen satt ingen scoringer eller målgivende, og han var ikke i ilden i straffekonkurransen.

Etter første periode så det lyst ut for bortelaget med 2-0-ledelse, signert Joel Armia og Jake Evans. I andre periode ble imidlertid håpet tent for hjemmesupporterne av scoringen til Brayden Point i sjuende minutt. Utligningen kom etter 15 minutter, da Antony Cirelli lurte pucken forbi målvakten.

Tredje periode begynte med nok en Montréal-scoring, men med en mann mindre på isen sørget Tyler Motte for at Lightning utlignet nok en gang.

Ekstraomgangen ble målløs, og etter det 12. skuddet i straffekonkurransen sto Lightning igjen som seierherre med to scoringer mot Montréals ene.