Menu
Hakim Ziyechs overgang til PSG gikk i vasken da Chelsea var for sene til å sende inn overgangspapirene. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB

L’Equipe: PSG anker etter papirtrøbbel med Ziyech-overgang

Hakim Ziyechs overgang til Paris Saint-Germain skal ha gått i vasken da Chelsea ikke leverte de riktige papirene flere ganger. Nå skal PSG ha anket.

Av NTB | 01.02.2023 09:57:42

Sport: Hakim Ziyech (29) har slitt med spilletid denne sesongen for Chelsea. Ivrig på å prøve seg et nytt sted skal den marokkanske spilleren ha ønsket seg bort fra London-klubben. Paris Saint-Germain var mest ivrige etter å hente ham.

Nå hevder den franske avisen L’Equipe at PSG skal være «rasende» over at overgangen brøt sammen tirsdag. Klubben har besluttet å anke saken til den franske ligaorganisasjonen (LFP). Chelsea skal ifølge den franske avisen ha sendt inn feil dokumentasjon flere ganger.

CBS-journalisten Ben Jacobs meldte natt til onsdag på Twitter at Chelsea ikke leverte papirene i tide. En avtale skal i prinsippet ha vært i boks og alle papirer var skrevet under, men Ziyech er fremdeles Chelsea-spiller etter den siste dagen i det internasjonale overgangsvinduet.

Chelsea var travelt opptatt med å fullføre overgangen til Enzo Fernandes tirsdag kveld.

PSG håper på å kunne bekrefte Ziyech-overgangen, men det ser ut til at marokkaneren må returnere til London onsdag.

(©NTB)