Leeds tok en viktig seier over Nottingham Forest tirsdag. Foto: David Davies / PA via AP / NTB

Leeds tok viktig seier i bunnstriden – Villa slo Leicester

Leeds slo bunnrival Nottingham Forest 2-1 og klatret med opp fra nedrykksplass i Premier League. Bertrand Traore ble sen matchvinner for Aston Villa.

Av NTB | 04.04.2023 22:54:05

Sport: Det er svært tett i bunnen av ligaen, og seieren tok Leeds fra 18.- til 13.-plass. Det skiller bare fire poeng ned til Leicester på nest sisteplass.

Jack Harrison og Luis Sinisterra sørget for at de hvitkledde tok en svært viktig seier mot Nottingham tirsdag. Orel Mangala sendte Nottingham i ledelsen, før Leeds vendte kampen i første omgang.

Forest er nede på 17.-plass med ni kamper igjen av årets sesong.

Et annet lag som sliter i bunnen er Bournemouth, som tapte 0-2 for Brighton tirsdag. Evan Ferguson scoret først med en vakker hælflikk, før Julio Enciso fastsatte resultatet på overtid. Brighton ligger på en svært sterk sjetteplass, mens Bournemouth er nummer 18.

I kampen mellom Leicester og Aston Villa sendte Ollie Watkins sistnevnte i ledelsen før Harvey Barnes utlignet til 1-1. 20 minutter før slutt ble Leicesters Kiernan Dewsbury-Hall utvist etter en situasjon med Ashley Young.

Med tre minutter igjen ble Bertrand Traoré matchvinner for Villa. Dermed blir Leicester liggende på nest sisteplass. De kvittet seg nylig med manager Brendan Rodgers.