Sergej Milinkovic-Savic (til v.) scoret da Lazio slo Milan tirsdag. Foto: Gregorio Borgia / AP / NTB

Lazio ydmyket Milan – ga Napoli kjempeluke

Lazio tok tre viktige poeng da de knuste Milan 4-0 i italiensk Serie A tirsdag. Det er svært jevnt om plassene bak den suverene serielederen Napoli.

Av NTB | 24.01.2023 22:45:08

Sport: Sergej Milinkovic-Savic sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter fire minutter, og Mattia Zaccagni doblet den drøyt fem minutter før pause.

Etter 67 minutter scoret Luis Alberto på straffespark, mens Felipe Anderson fastsatte resultatet et kvarter før slutt.

Med trepoengeren tok Lazio seg opp på tredjeplass og samtidig helt opp i ryggen på Milan. Hovedstadslaget er ett poeng bak tirsdagens motstander etter 19 kamper.

Milan hadde spilt seks kamper uten tap før nederlaget, men hadde bare vunnet tre av dem.

Det er svært jevnt i kampen om topp fire-plasseringene i Serie A. Fra sjetteplasserte Atalanta og opp til Milan på 2.-plass skiller det bare tre poeng. Også Inter og Roma er i miksen.

Napoli og Leo Skiri Østigård har nå en luke på tolv poeng ned til Milan og er i rute til seriegull. De lyseblå har storspilt denne sesongen.