Lando Norris foran fredagens treningskjøring i Singapore. Foto: Vincent Thian / AP / NTB.

Lando Norris med beste startspor i Singapore – lyspunkt for Verstappen

McLarens Lando Norris var bestemann da formel 1-kjørerne lørdag hadde kvalifisering til VM-runden i Singapore.

Av NTB | 21.09.2024 16:41:16

Sport: Max Verstappen i Red Bull kom rett bak på 2.-plass og starter dermed rett bak Norris i søndagens løp. Lewis Hamilton i Mercedes tok 3.-plass i en kvalifisering der Ferrari-førerne endte som nummer ni og ti.

Verstappen var bare 0,203 sekunder bak Norris. Verstappen har hatt en ujevn sesong der Red Bull-bilen har variert mye i kvalitet, men han leder fortsatt i VM-sammendraget med 59 poeng ned til Norris. Det gjenstår sju runder av årets VM.

Ferraris Carlos Sainz var igjen uheldig. Han kjørte inn i en vegg og gjorde at det røde flagget kom opp Det betydde at han måtte ta til takke med 10.-plassen, og da blir det nok vrient å gjenta seiersbedriften på samme bane sist sesong. Da vant han fra pole position.