Menu
Politi og kriminalteknikere ved leiligheten i Trondheim der en kvinne i 50-årene ble funnet bevisstløs søndag ettermiddag. Kvinnen døde på sykehus mandag. Politiets hovedhypotese er at det ikke har skjedd noe straffbart. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Kvinnen som ble funnet bevisstløs i Trondheim døde

Kvinnen i 50-årene som ble funnet bevisstløs i Trondheim søndag, døde på sykehus mandag, opplyser politiet. Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt.

Av NTB | 25.04.2023 12:24:17

Kriminalitet og rettsvesen: Kvinnens pårørende er varslet. Politiets hovedhypotese er at det ikke har skjedd noe straffbart.

– Det er likevel viktig å understreke at det jobbes aktivt ut fra flere hypoteser, herunder at avdøde kan være utsatt for en straffbar handling, sier politiadvokat Ole Andreas Aftret i Trøndelag politidistrikt.

– Saken etterforskes nå som et mistenkelig dødsfall hvor målet er å kartlegge hvorfor og hvordan avdøde ble påført de skadene hun ble. Det er besluttet obduksjon, sier Aftret.

To menn ble siktet for falsk forklaring etter at kvinnen ble funnet i en leilighet sentralt i Trondheim søndag ettermiddag. De ble løslatt mandag, og er fremdeles siktet, men ikke for å ha noe med dødsfallet å gjøre.

De to mennene er i henholdsvis 40- og 50-årene.

Flere nyheter: