Menu
Det er ikke meldt at noen er skadd. Det er heller ingen umiddelbar spredningsfare, ifølge brannvesenet. Foto: Terje Pedersen / NTB

Kontroll på brann i Lillestrøm sentrum

Brannvesenet har kontroll på en brann i næringslokaler i Lillestrøm sentrum utenfor Oslo. Fire personer fra to boliger i nærheten ble evakuert.

Av NTB | 07.05.2024 01:03:57

Ulykker og naturkatastrofer: Både politiet og brannvesenet meldte om brannen kort tid etter klokken 22 mandag kveld. Kvart på 1 natt til tirsdag opplyste Øst 110-sentral at brannen er under kontroll.

– Det er fortsatt en del røyk i området, men det er ikke fare for spredning, sa vaktleder Arne Nurmi i 110-sentralen til NTB.

Beboere i området ble oppfordret til å holde seg inne og holde vinduer lukket. Bygget som brenner, ligger i Nittedalsgata.

Politiet melder at fire personer fra to boliger i nærheten ble evakuert. De fikk vende hjem noen timer etter at brannen kom under kontroll.

Den første meldingen kom inn til brannvesenet klokken 22.09.

– Vi er sikre på at det ikke har vært personer i bygget som brenner, skrev Øst politidistrikt i en melding etter hvert.

Bygget er næringslokaler, og det er ikke meldt at noen er skadd.

– Det er et frittliggende bygg, men det er ikke veldig langt til nærmeste nabohus. Vi har sju brannbiler på stedet og har gått i gang med slokking, sa vaktleder Hans Erik Tysdal i Øst 110-sentral mandag kveld.

Politiet har valgt å stenge veier og regulere trafikken i området. De ba skuelystne om å holde seg unna.

(©NTB)

Flere nyheter: