Menu
Vegard Hansen og Kongsvinger sliter i 1. divisjon. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Kongsvinger-krisen forverret – tapte for nyopprykket lag

Vegard Hansen har fått en tung start som trener for opprykksjagende Kongsvinger i 1. divisjon. Søndag ble det 0-3 hjemme mot nyopprykkede Hødd.

Av NTB | 30.04.2023 17:14:14

Sport: Syver Skeide, Isak Skotheim og Halvard Urnes scoret målene som sikret en liten skrellseier for sunnmøringene i Kongsvinger. Hødd står uten tap på de fire første kampene.

Hansen ble hentet til Kongsvinger med store ambisjoner etter at klubben så vidt misset opprykk i fjor.

I årets sesong er det bare blitt én seier og tre tap på de fire første kampene. De ligger tredje sist i 1. divisjon. Den ene seieren kom mot Hansens tidligere lag Mjøndalen, som også har fått en tøff start på sesongen.

I Moss tok vertene en svært sterk 2-1-seier over Jerv. Grimstad-laget spilte i Eliteserien i fjor og står med to seirer og to tap hittil i sesongen. Marius Andresen ble matchvinner for Moss.

Start gikk på sesongens første tap i en kollaps mot Raufoss. De tok ledelsen, men gjestene vente til 3-1 med tre scoringer fra 85 minutter og ut. To av målene kom på overtid.

Det endte 1-1 mellom Åsane og KFUM Oslo. «Kåffa» ligger nest sist med to uavgjort og to tap. Fredrikstad kunne ta over tabelltoppen med seier over Sandnes Ulf på hjemmebane søndag, men der endte det 0-0.

(©NTB)

Flere nyheter: