Menu
Bruno Fernandes har angivelig ankeltrøbbel foran storkampen mot Tottenham. Foto: Alastair Grant / AP / NTB

Konas bilde skaper frykt for Fernandes-skade

Bruno Fernandes er tilsynelatende usikker til Manchester Uniteds viktige kamp mot Tottenham torsdag. På Instagram er han avbildet med krykker og ankelstøtte.

Av NTB | 25.04.2023 10:34:06

Kultur og underholdning: Fernandes spilte trolig småskadd før han ble byttet ut i 2. ekstraomgang i søndagens FA-cupsemifinale mot Brighton, og han ble sett haltende på arenaen etter kampen som United vant i straffesparkkonkurranse.

Manchester United har ikke kommet med noen oppdatering rundt midtbanestrategens skadesituasjon, men et bilde i sosiale medier skaper spekulasjoner og frykt blant fansen. Fernandes’ kone, Ana Pinho, har nemlig publisert et bilde der portugiseren sitter i sofaen med ankelstøtte rundt foten.

På bildet, gjengitt av blant andre Manchester Evening News, ser man også krykker og en støttestøvel som brukes for å gi ankelen beskyttelse.

Det er ventet at United-sjef Erik ten Hag holder pressekonferanse onsdag foran stormøtet med Tottenham. United-seier i bortekampen vil langt på vei sikre en topp 4.-plass i Premier League for Fernandes og lagkameratene hans.

(©NTB)