Simen Ulstad Lyse ble Kolstads toppscorer mot Drammen i den første semifinalekampen i sluttspillet. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Kolstad tok første stikk i semifinalen – herjet med Drammen

Kolstad gikk hardt ut på vei mot 32-26-seier over Drammen i lagenes første semifinalekamp i håndballsluttspillet.

Av NTB | 24.04.2024 19:52:24

Sport: Seriemesteren ledet med fem mål i egen hall før DHK noterte sitt første. Bortsett fra en kort periode tidlig i 2.-omgangen ble duellen aldri spennende.

Kolstad tok pause på 20-15. I løpet av den første halvtimen var trønderne på det meste foran med sju scoringer. Etter hvilen var Drammen nærmest da noen kjappe reduseringer ga 19-21.

Simen Ulstad Lyse ble Kolstads toppscorer med sju mål i onsdagens kamp, mens August Olsen Storbugt scoret like hyppig for Drammen.

Kort tid før avkast ble det kjent at Kolstad-stjernen Gøran S. Johannessen har røket akillessenen og er ute i seks til åtte måneder.

Semifinalen spilles i best av tre oppgjør. Kolstad kan avgjøre serien med borteseier mandag.

Den andre semifinalen er mellom Elverum og ØIF Arendal.

Kolstad er regjerende sluttspillmester. Inntil fjorårets finaletap hadde Elverum vunnet turneringen ni ganger på rad.