Sander Sagosen og hans Kolstad fikk det litt for tøft i bortemøtet mot Zagreb i mesterligaen i håndball torsdag. Her fra kampen mot Kielce i forrige uke. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Kolstad fikk det tøft og tapte klart for Zagreb i mesterligaen

Kolstad tapte med klare 20-31 borte mot Zagreb i mesterligaen håndball. En elendig avslutning av 1. omgang ødela.

Av NTB | 28.09.2023 20:23:38

Sport: Kolstad var i føringen innledningsvis og ledet etter vel halvspilt første omgang på 9-10, men så klarte hjemmelaget å gjøre åtte mål til 17-10 uten at Kolstad klarte å score et eneste mål de siste tolv og ett halvt minutt av 1. omgang.

Zagreb fortsatte å dominere også etter hvilen, og Kolstads første mål i 2. omgang kom etter fire minutter på 19-10.

Islendingen Sigvaldi Gudjonsson var det eneste lyspunktet hos Kolstad. Kantspilleren stoppet på elleve mål.

Kolstads faste sisteskanse Torbjørn Begerud var tilbake etter omgangssyke, men fant aldri storspillet og hadde relativt beskjedne 16 i redningsprosent. Til sammenligning hadde Zagrebs sisteskanse Matej Mandic litt over 47 i redningsprosent.

Sander Sagosen åpnet forrykende med tre mål på like mange skudd før den første bommen. Han stoppet på de tre scoringene.

Kolstad vant debutkampen i mesterligan borte mot Pelister Bitola, men tapte 30-32 for polske Kielce i sin første hjemmekamp.

Kiel, Szeged, Paris Saint-Germain og Aalborg er også i gruppen.