Bjørn Maars Johnsen ble helten i Sør-Korea søndag. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Klubbnomaden Maars Johnsen ble helten i ellevilt overtidsdrama

Bjørn Maars Johnsen scoret sitt første mål for sørkoreanske Seoul og bidro også med en målgivende pasning i 4-3-seieren mot Suwon søndag.

Av NTB | 29.10.2023 11:52:34

Sport: Spissen Maars Johnsen signerte for den sørkoreanske klubben i sommer. Siden har han ventet på det første målet for klubben. Søndag var ventetiden over.

Nordmannen startet kampen mot Suwon på innbytterbenken, men ble sendt på banen etter 71 minutters spill. Da sto det 2-2. Tre minuitter etter innhoppet satte Maars Johnsen inn 3-2-scoringen til gjestene.

Det så lenge ut til å gjøre han til matchvinner, men to minutter på overtid fikk Suwon straffespark. Det omsatte brasilianeren Ricardo Lopes i scoring.

Seoul svarte imidlertid med å gå rett i angrep, og Maars Johnsen slo den målgivende pasningen da Kyeong-Min Kim ble matchvinner.

Med scoring og assist i det drøyt 20 minutter lange innhoppet ble den norske spissen helt avgjørende for utfallet av kampen.

Seoul spiller i nedrykks-sluttspillet i den sørkoreanske toppserien. Der topper Maars Johnsen og lagkameratene tabellen.

31-åringen har spilt for en lang rekke klubber i karrieren. Da han kom til Seoul i sommer forlot han nederlandske Cambuur. Tidligere har han også vært innom Rosenborg.