Menu
Jürgen Klopp hevder at verken han eller spillerne har blitt noe dårligere fra i fjor. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB.

Klopp: – Jeg er ikke en dårligere manager enn i fjor

Liverpool-manager Jürgen Klopp insisterer på at verken han eller spillerne er noe dårligere enn i fjor, til tross for svake resultater denne sesongen.

Av NTB | 08.04.2023 10:34:10

Sport: Klopp mener at laget dårlige form og prestasjoner kommer som følge av de 63 kampene de spilte forrige sesong, som endte uten noen trofeer og med en lang skadeliste.

– Dette er et av øyeblikkene som virkelig ikke er bra – jeg er ikke innfødt, så jeg klarer ikke å forklare det ordentlig på engelsk, sa han ifølge Sky Sports og fortsatte:

– Du kommer inn i denne virvelvinden som suger deg i en retning, og plutselig er det som at vi ikke vet hvor vi er.

Liverpool har hatt en fryktelig sesong, hvor de ligger helt nede på 8.-plass i Premier League, 29 poeng bak serieleder Arsenal. Forrige sesong var de med å kjempe om tittelen til siste serierunde.

– Jeg er ikke en dårligere manager enn i fjor, definitivt ikke. Men det betyr ikke at resultatet er gode nok, ikke i det hele tatt. Men jeg er ikke dårligere, sa Klopp og fortsatte:

– Og spillerne er ikke dårligere spillere heller. De spiller bare dårligere.

Denne sesongen har tolv trenere i Premier League fått sparken i sine respektive klubber. Mange vil hevde at Klopp kan være neste mann ut dersom ikke prestasjonene hever seg.

– Det er forferdelige tall. Hva skal jeg si? Her er elefanten i rommet: Hvorfor sitter jeg fortsatt her i denne gale verden? Last man standing! sa Klopp forrige uke.

(©NTB)