Menu
Liverpool-manager Jürgen Klopp forstår Mohamed Salahs skuffelse. Foto: Jon Super / AP / NTB

Klopp etter stjernens beskjed: – Vi må ikke gjøre det større enn det er

Liverpool-manager Jürgen Klopp forstår Mohamed Salahs frustrasjon over den svake sesongen, men avviser at det er splittelse og dårlig stemning i klubben.

Av NTB | 26.05.2023 10:59:31

Politikk: Manchester Uniteds 4-1-seier over Chelsea torsdag bekreftet det Liverpool-fansen har fryktet lenge: Det blir ikke mesterligaspill på Anfield neste sesong.

Umiddelbart etter torsdagens kamp publiserte Mohamed Salah et innlegg i sosiale medier der han satte ord på nedturen han kjente på.

«Jeg er helt knust. Det er absolutt ingen unnskyldning for dette. Vi hadde alt vi trengte for å komme oss til Champions League, og vi mislyktes», skrev egypteren.

Manager Klopp forstår frustrasjonen, men var ikke helt på samme sted.

– For meg var det klart at de (United) kom til å få det poenget de trengte. Jeg er en optimistisk person, men i dette øyeblikket klarte jeg ikke være det, sa tyskeren på en pressekonferanse fredag.

– Det var en normal beskrivelse av følelsene hans og situasjonen. Rett etter kampen var det ikke tid for å sende en optimistisk beskjed, men jeg så han i kantinen nå, og han smilte. Han var ikke i dårlig humør, sa Klopp.

Liverpool-sjefen er krystallklar på at laget hans har underprestert denne sesongen.

– Vi skjønte på et punkt at dette ikke kom til å bli noen historisk god sesong. Vi er absolutt ikke fornøyde. Vi har gjort feil og har ikke vært stabile nok, sa Klopp fredag.

– Vi må samtidig ikke gjøre det større enn det er. Det er bare en fotballsesong. Vi leverte ikke det alle ønsket og med rette forventet, men vi står fortsatt sammen. Det er det fine. Det er et godt fundament for en bedre framtid, la han til.

– Det har ikke vært ett eneste øyeblikk der det har vært splittelse mellom manageren og laget. Vi har ikke rettet en eneste finger mot hverandre.

Liverpool avslutter sesongen mot allerede nedrykksklare Southampton søndag.

Han hevder Salah også ristet av seg skuffelsen raskt.

Klopp avviser at motgangen i sesongen har skapt dårlig stemning.

(©NTB)

Flere nyheter: