Menu
Liverpool-trener Jürgen Klopp avkrefter at han har vært i et møte med Jude Bellingham og hans foreldre. Foto: Rui Vieira / AP Photo / NTB.

Klopp avkrefter Bellingham-møte: – Det er ikke sant

Liverpool-manager Jürgen Klopp avviser at han har møtt Jude Bellingham og hans foreldre i forbindelse med en mulig overgang fra Borussia Dortmund.

Av NTB | 04.01.2023 11:25:19

Sport: Liverpool er angivelig blant flere europeiske toppklubber som er på jakt etter 19 år gamle Bellingham.

Briten har kontrakt med Dortmund til 2025, og enhver klubb som har som mål å signere ham må sannsynligvis ut med godt over en milliard kroner.

Tidligere Dortmund-trener Klopp benekter ikke en generell interesse for Bellingham, men forteller til Bild at det ikke har vært kontakt.

– Disse tingene er ikke mulig i det hele tatt fordi han er under kontrakt med Borussia Dortmund, og det er ikke lov uten samtykke fra klubben. Så det er ikke sant, sier Klopp.

– Jude er en god spiller som vi selvfølgelig kjenner til. Vi ville vært dumme hvis vi ikke hadde han på radaren vår. Men det er ikke noe mer å si for øyeblikket, fortsetter han.

Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc sier til WAZ at klubben ønsker en beslutning om Bellinghams fremtid så snart som mulig.

Samtaler mellom Dortmund og Bellingham er ventet å holdes under klubbens treningsleir i Marbella, som starter fredag.

(©NTB)