Strømsgodset endte tapsrekken mot FKH. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Godset slo Haugesund 2-0

Strømsgodset satte en stopper for flere negative rekker da de vant 2-0 hjemme over Haugesund i Eliteserien mandag.

Av NTB | 20.05.2024 18:59:30

Sport: Før mandagens oppgjør sto Haugesund med tre strake seirer mot Godset. Sist drammenslaget slo FKH var tilbake i april 2022. Strømsgodset hadde heller ikke slått FKH på hjemmebane siden mars 2019.

Det var heller ikke mye som tilsa at disse rekkene skulle stanses i mandagens oppgjør. Før kampen sto nemlig Jørgen Isnes’ menn med fire strake tap, hvor tre av dem var i ligaen.

Etter å ha bombardert Haugesund-målet, fikk Godset endelig hull på byllen ett minutt på overtid av første omgang. Da var det full svikt i gjestenes bakre rekker og Anders Bærtelsen headet ballen over Egil Selvik og i eget mål.

– Det er vanvittig klønete av Bærtelsen. Han etterlyser bedre kommunikasjon, dette skal jo ikke skje. Det er vanskelig å forstå hva en så god keeper gjør der ute, sa Yaw Amankwah i TV 2s studio.

– Han skal jo aldri verden ut der. Han skal holde seg i mål, istemte Dag-Eilev Fagermo.

Etter hvilen ble vondt til verre for FKH da Logi Tómasson spilte opp Elias Hoff Melkersen, som doblet vertenes ledelse.