Menu
En tidlig smell satte Monacos Grand Prix på pause. Charles Leclerc ledet løpet. Foto: Claudia Greco / Pool Photo via AP / NTB

Kjempesmell i Formel 1-løpet i Monaco: – En upresset feil

Både Sergio Perez og begge Haas-førerne Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg var involvert i et heftig sammenstøt under Monacos Grand Prix.

Av NTB | 26.05.2024 15:43:31

Sport: Smellen kom underveis på den første runden av det ikoniske Grand Prix-løpet. Magnussen kom borti bilen til Perez (Red Bull), og deretter traff Perez’ bil Hülkenberg. Dermed var begge Haas-bilene ute tidlig.

– Jeg hadde min front opp langs hans forhjul. Han kjørte sin normale linje, og jeg stolte på at han kom til å holde den, men så ble jeg presset inn mot veggen. Man bør kunne stole på at det blir etterlatt litt rom til deg i slike situasjoner, sa Magnussen til Viaplay.

Viaplay-ekspert Kunal Shah mente Magnussen må ta på seg skylden.

– Det er en upresset feil og bør ikke skje når man har så mye erfaring som ham (Magnussen). Det var ingen mulighet for ham å komme seg forbi når det var så trangt, fastslo Shah.

TV-bildene viste at Perez’ bil fikk hardest medfart. Mye vrakrester på banen førte til at løpet måtte stanses en god stund for opprydning.

Ferrari-fører Charles Leclerc startet i beste startspor i løpet på hjemmebane.

(©NTB)

Flere nyheter: