Menu
Victor Osimhen spiller ikke mot Milan onsdag. Foto: Alberto Gandolfo/LaPresse via AP / NTB

Kjempesmell for høytflygende Napoli – stjernespiss mister Milan-møte

Napoli må klare seg uten den nigerianske målmaskinen Victor Osimhen i onsdagens helitalienske mesterligakvartfinale mot Milan.

Av NTB | 11.04.2023 14:04:06

Sport: Osimhen har slitt med en hofteskade siden den forrige landskamppausen og blir heller ikke klar til onsdagens viktige kamp på bortebane. Det er et hardt slag for Napoli.

I sin første kamp uten Osimhen ble Napoli slått 0-4 hjemme av Milan i den italienske ligaen 2. april. Fredag slo klubben tilbake med en knepen og hardt tilkjempet 2-1-seier over Lecce.

Nå må trolig Napoli vente på Osimhens skadecomeback til returkampen mot Milan i neste uke.

– Victor er ikke i posisjon til å spille, dessverre, sier klubbpresident Aurelio De Laurentiis til avisen La Repubblica.

– Vi håper å ha ham tilbake så snart som mulig og til kampen 18. april på Stadio Diego Armando Maradona, legger han til.

Osimhen har vært en viktig brikke i Napolis bemerkelsesverdige sesong. Klubben topper Serie A-tabellen suverent, og Luciano Spallettis menn nærmer seg den første Scudetto-tittelen siden 1990.

Napoli har 16 poeng til gode på nærmeste forfølger med ni kamper igjen. Klubben er i Champions League-kvartfinalen for første gang i historien.

Osimhen har scoret 25 ganger i alle turneringer, og ingen av målene har kommet fra straffemerket.

Blant spillere i de fem største ligaene, er det bare Erling Braut Haaland (38), Kylian Mbappé (28), Marcus Rashford (27) og Robert Lewandowski (26) som har scoret flere.

(©NTB)

Flere nyheter: