Minnesota Wilds høyreving Mats Zuccarello (36) i angrep mot Los Angeles Kings' forsvarer Mikey Anderson (44) i første periode NHL-kampen onsdag. Foto: Yannick Peterhans / AP / NTB

Kjempenederlag for Wild i Los Angeles

Lite gikk Minnesota Wild sin vei da de var på besøk hos Los Angeles Kings onsdag. Kampen endte 6-0 til hjemmelaget.

Av NTB | 21.03.2024 05:53:04

Sport: Alle målene i kampen kom i de to første periodene – tre mål i første og tre i andre. Med ett mål og én målgivende rundet Anze Kopitar 1200 poeng i sin NHL-karriere.

Før kampen mot Kings hadde Minnesota Wild tatt poeng i åtte kamper på rad. Natt til torsdag norsk tid tok rekken slutt på brutalt vis.

Norske Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 34 sekunder på isen. 36-åringen måtte en tur ut i utvisningsboksen underveis i den andre perioden.

Wild skal i aksjon igjen lørdag kveld norsk tid. Da venter St. Louis Blues på hjemmeis i Minnesota.