Joshua Kitolano scoret for Sparta Rotterdam søndag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Kitolano scoret i Sparta-seier – Lauritsen med to assist

Joshua Kitolano scoret sitt fjerde mål for sesongen, og Tobias Lauritsen bidro med to målgivende pasninger da Sparta Rotterdam slo Cambuur 4-1.

Av NTB | 21.05.2023 16:29:12

Sport: Sparta ligger på sjetteplass i den nederlandske toppdivisjonen når det gjenstår én serierunde. Foran egne fans for siste gang denne sesongen bidro to nordmenn til fest i Rotterdam.

Marco Tol sendte Cambuur i ledelsen etter ni minutter, men deretter handlet alt om hjemmelaget.

Lauritsen hadde assist på Koki Saito og Mica Pintos mål som ga 2-1 etter 40 minutter, før Kitolano økte ledelsen like før pause med et hodestøt. Like etter pause scoret Younes Namli for vertene som vant kampen 4-1.

Cambuur er fra før dømt til nedrykk fra Æresdivisjonen.

Oliver Edvardsen scoret også da Go Ahead Eagles slo Volendam 3-0 søndag, mens Sondre Tronstad nettet for Vitesse i 6-0-triumfen over Groningen.