KFUM Oslo kjemper fortsatt om direkte opprykk til eliteserien etter 1-0-seieren over Mjøndalen. Her fra kampen mot Start tidligere i sesongen. Foto: Heiko Junge / NTB

KFUM opp til annenplassen igjen i 1. divisjon

KFUM Oslo tok tilbake annenplassen i 1. divisjon fra Kongsvinger ved å slå Mjøndalen 1-0 hjemme på Ekeberg.

Av NTB | 24.09.2023 17:13:09

Sport: Remi-André Svindland ble matchvinner med kampens eneste mål. Med seieren er Oslo-laget sju poeng bak serieleder Fredrikstad, men har ett poeng til gode på Kongsvinger.

Det drøyde en snau time før målet kom. Det var hjemmelagets Svindland som kom alene og scoret sikkert mot Thomas Kinn.

Bryne holdt Kristiansund til 1-1. Hjemmelaget tok ledelsen fem minutter ut 2 omgang ved Duarte Moreira, men Marius Broholm satte utligningen i siste ordinære spilleminutt. Dermed er det Kristiansund som er nummer seks og på den siste kvalifiseringsplassen.

Verken Start eller Moss klarte å score i Kristiansand. Sørlendingene kjemper om direkte opprykk og har fem poeng opp til KFUM. Moss har fortsatt håp om å ta seg til kvalifisering med sine 31 poeng.

Raufoss er heller ikke parkert i kampen om kvalifisering selv om det bare ble 1-1 hjemme mot Sandnes Ulf. Andreas Helmersen gjorde 1-0 etter 68 minutter, mens Sandnes Ulf utlignet fra straffemerket ved Tommy Høiland kvarteret før slutt.