Menu
Keegan Bradley blir ny USA-kaptein i Ryder Cup. Foto: Seth Wenig / AP / NTB

Keegan Bradley ny USA-kaptein i Ryder Cup – Woods sa nei

Keegan Bradley skal lede et revansjesugent USA-lag i neste års Ryder Cup i golf. 38-åringen blir den yngste kapteinen siden 1963.

Av NTB | 09.07.2024 07:13:12

Sport: Bradley erstatter Zach Johnson, som måtte tåle kritikk for sin lagledelse da Europa vant fjorårets turnering i Roma.

Bradley har to ganger før deltatt som spiller i Ryder Cup i 2012 og 2014. Begge gangene gikk Europa av med seieren. Neste Ryder Cup-utgave spilles på Bethpage Black-banen i New York i september 2025.

Der vil den da 39 år gamle Bradley bli den yngste kapteinen siden Arnold Palmer var spillende kaptein som 34-åring i 1963.

– Min lidenskap for golfens største begivenhet har aldri vært sterkere. Ryder Cup er ulik noen annen konkurranse i idretten vår, sier Bradley.

Tiger Woods hadde et stående tilbud til å bli ny kaptein, men han takket nei. I mai uttalte han at han ikke ønsket å påta seg rollen om han ikke kunne bekle den fullt ut.

– Jeg bruker allerede så mye tid på PGA, sa Woods.

Engelskmannen Luke Donald fortsetter som Europa-kaptein etter seieren på hjemmebane i fjor. Da hjalp Viktor Hovland til med storspill.

(©NTB)

Flere nyheter: