Menu
Katrine Lunde var strålende i målet da Vipers knuste Storhamar på bortebane. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Katrine Lunde dominerte da Vipers vant toppkampen

Fire dager etter at hun segnet om på banen og måtte til sykehus, dominerte Katrine Lunde i Vipers-målet da gullrival Storhamar ble knust.

Av NTB | 10.03.2024 20:47:41

Sport: Hun sto igjen med redningsprosent på 50 da Vipers vant bortekampen 30-20 og tok sin 21. seier på like mange seriekamper denne sesongen.

Onsdag var det dramatisk da Lunde segnet om på banen i hjemmekampen mot Romerike Ravens, men hun kunne etter en sjekk på sykehus melde at alt var bra. Trolig var årsaken til hendelsen et blodtrykksfall.

Storhamar yppet seg i første omgang søndag og ledet 13-12 ved pause. Noen minutter ut i den andre omgangen var ledelsen oppe i tre mål, men så giret Vipers om og dro ubønnhørlig fra på vei mot timålsseier.

Storhamar fikk sitt tredje tap og er fire poeng bak Vipers, som har en kamp mindre spilt.

Tertnes sto også for en sterk vending da 12-17 ved pause hjemme mot Bhyåsen ble til seier 31-28. Sola vant 37-35 borte over Molde og henger på Fredrikstad i kampen om tredjeplassen.

I mennenes eliteserie vant både Kolstad og Elverum, og det skiller fortsatt fire poeng mellom dem i Kolstads favør. Kolstad vant 31-25 hjemme over Sandnes, Elverum seiret 36-28 i Kristiansand.

Halden tok et langt steg mot sluttspill med 33-30 over Fjellhammer, mens Runar Sandefjord inntok fjerdeplassen med 39-31 over tabelljumbo TIF Viking.

(©NTB)