Menu
Frida Karlsson kan komme til å bli landslagsløper igjen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Karlsson gjør motsatt av Klæbo – på vei tilbake på landslaget

Frida Karlsson og to andre svenske langrennsstjerner er på vei til å gjøre comeback som landslagsløpere etter å ha satset privat i én sesong.

Av NTB | 08.05.2023 19:44:12

Sport: Frida Karlsson, Maja Dahlqvist og Linn Svahn forlot alle det svenske landslaget etter forrige sesong. De ønsket å satse på egen hånd.

Torsdag presenteres den svenske landslagstroppen for neste sesong. Da tyder mye på at trioen er tilbake i fellesskapet igjen.

– Det har vært veldig positivt hele veien, så det gjenstår vel bare sluttklemmen med signering av kontrakten. Jeg vet ikke om det siste er klart ennå, men alt har pekt mot det, sier Frida Karlssons trener Per Nilsson til Expressen.

Karlsson, Dahlqvist og Svahn skal ha ønsket seg mer fleksibilitet med hensyn til hvilke samlinger man må delta på. Det skal ledelsen nå ha tatt hensyn til, melder Expressen.

Nylig ble det klart at Johannes Høsflot Klæbo gjør det motsatte av Karlsson. Han velger å satse på egenhånd foran neste sesong.

Landslagsløper Moa Ilar har representert løperne i forhandlingene med forbundet, tror også Karlsson, Dahlqvist og Svahn er på vei tilbake.

– Jeg håper det. Det føles som vi har god energi i gruppa, og vi har en fantastisk god sesong bak oss. Jeg tror det blir et stort og fint lag, sier Ilar til SVT.

(©NTB)